Ajuda'ns

"Espai relax: la pau dels rucs"Necessites la teva estona per a desestressar-te? Busques una mica de calma interior? Vols, senzillament, gaudir d’una distesa estada a la natura entre animals?

Et proposo "La pau dels rucs"

És una sessió de 90 minuts. Individual o en parella. No et cal experiència ni es tracta de cap disciplina singular. Podràs deixar de banda les preocupacions quotidianes vivint una plaent i tal vegada sorprenent experiència.


Soc la Paloma Vicente,
els darrers 25 anys en Joan Compañó i jo hem compartit l’aventura de viure entre els rucs cada dia. Paral·lelament, la meva trajectòria en altres disciplines de treball emocional/corporal ha anat modelant la manera de percebre el món d’aquests animals. Tot plegat, unit a l’experiència adquirida amb els milers de visitant que hem rebut, em porta ara a oferir-te el millor dels rucs des de la meva percepció, d’una manera exclusiva i en el magnífic marc de les pastures de la Serralada del Corredor.Els rucs posseeixen qualitats com la noblesa, paciència, seguretat i convenciment en els actes, tranquil·litat i ritme pausat..........són enormement gregaris i molt domèstics.
Si t’ho permets, podràs sentir la distensió que proporciona apropar-te de veritat al seu tarannà.
Vols intentar-ho?

Com?